Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från A till B.

Tänka för mycket leder oss från A till B.
Likaså, att inte tänka för mycket.

Vad är A?
Vad är B?

Fina sirliga, finurliga bokstäver...

A-Att vilja gå upp.
B-Att fortsätta på någon väg.

Att shoppa lite.
Att shoppa mycket.
Att fortsätta på livets väg.

Livet gör ont.
Att fortsätta hoppas.
Att fortsätta andas.




Bunden vers av Mim
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-06 02:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim