Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag inte kan följa dig till vägs ände.

När jag följer min konst...
Förstår jag inte hur jag skall kunna följa dig?




Bunden vers av Mim
Läst 122 gånger
Publicerad 2020-01-06 02:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim