Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

 

 

Vart går tiden

när den vandrar oförvägen

mäter upp

beräknar

enträgen

 

Vart går tiden

när vi inte följer 

gömmer sig

bleker

fördöljer

 




Fri vers (Prosapoesi) av Anita Hanssen
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-18 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen