Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mening

 

Livets mening kan vi glömma
Nya frågor får energireserven tömma:
Har meningen något liv?
Finns det ett liv efter meningen?

Ja, så kan vardagen fyllas
av idel frågeställningar
och få förgyllas
av tankens utfällningar




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anita Hanssen
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-06 04:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen