Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldstänk bland skuggor



Brokaden
av
levnadsöden

Synliggjorda
i myllret
av människor

Små stygn av
guldstänk

förgyller
helheten

Släpper in
ljuset

Också våra
skuggor
ryms där

Förtydligar
och förstärker
bilden av våra
kontrastrika liv









Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-01-06 10:11



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vacker beskrivning av mänskliga levnadsöden


2020-01-06

  DavidM VIP
Som ett personporträtt som lyfts ur massan, men samtidigt berättar en historia om oss alla. Väl framförda verser.
2020-01-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livet som består av både ljus och mörker!
2020-01-06

    ej medlem längre
Vilken fin hyllning till de vackra själar som lämnat spår i oss under livet. Tycker om!
2020-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP