Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Repris från vindsförrådet. Kanske inte alla vet att stora och lilla Glän är sjöar i Norrland.


Finansoro

Ett stort arv gick till en kvinna vid Glän

rymdes ej i madrass, hon sa:- "Min vän

finns en trygg bank att välja

kan mig det någon förtälja?"

"Jo, japansk betalar alltid i yen!"




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-06 14:41



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Glänsjöarna har jag missat.
Fyndig limerick.

2020-01-06
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick