Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåshud

Du öppnade fönstret och delade våra dofter med världen utanför. Jag la händerna under huvudet och sjöng ut ett förnöjt stön. Sängen var mjuk under min tyngd och min kropp tackade för den extra uträtningen som uppstod med en kudde under svanken. En bris letade sig in mellan dig och de bägge gardinerna och smekte svettdropparna i min panna. Mörkret på insidan av mina ögonlock tyddes istället sprängas av färgexplosioner präglade av ytterligare ett lager fyrverkerier. Min kropp var som på moln och ett leende trängde sig skoningslöst fram på mina läppar. Plötsligt sjönk sängen ihop en aning och jag kände din varma kropp mot min upphöjda höft. Jag slog upp ögonen och möttes av din vilda blick. Jag satte mig upp bakom dig. Höll om dig ett slag. Drog in din doft. Kysste dig ömt längs nacken. Ännu en smekning av nattluftens tunga bris rullade över våra nakna kroppar. Du fick gåshud och drog din hand genom mitt hår och gav mig en öm puss på mitt bröst innan du med bägge händerna knuffade ner mig på rygg igen. Och jag drog dig med mig.




Fri vers (Fri form) av Nihilo VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2020-01-06 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nihilo VIP