Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


livlinor

Filosofi och religion
vetenskap och teori
sökande efter sanning
mening och inre frid
eller annat tidsfördriv
är alla livlinor blott
i ett försök
att behålla ditt
förstånd
i en värld
som dig ur händerna gått.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-06 18:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2020-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP