Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pop-prinsessan och konungariket Research triangle park

Som medelålders man
tror jag
att världen går under med mig

Apokalyptisk väder och åldrande
Men en sång går:
Dessa är dagar av mirakel och underverk
Och gråt inte, baby, gråt inte

10-talet började med
att forskare i
Research triangle park
North Carolina
döpte en ormbunke efter Lady Gaga

10-talet slutade med
att en före detta NASA anställd
på en scen
ändrade sitt arvsanlag
injektion
DIY crispr myostatin knockout
(För den som inte pratar bioteknik
det jag nyss sa var intressant)

Visste du
att forskarna
i Research triangle park
tror en annan ormbunke kan kyla världen

att forskarna använder data från Kina
och inspiration från Sverige
värden kommer nära

Visste du
att ex-NASA-killen tror
ändrat arvsanlag ger
livskvalitet och evig ungdom?

Två exempel
från tiden av underverk
Jag tror inte ett ord
Men någon annan gör det




Fri vers av A. Ostsee
Läst 145 gånger
Publicerad 2020-01-06 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee