Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ung aktivist

Vi vill bara ha vad som är bortom det du har framför dig
jag önskar jag jobbade i ett labb
Jag får låtsas detta är ett labb

Låt oss i DNA syntetisera en kod för orden

eat drink and be mary because
tomorrow panic like the house in on fire
ni har redan hört det budskapet
jag kommer bara att nämna det två, tre gånger till

DNA instabil molekyl,
repareras i levande celler
bland DNA:t, enzymer, vatten och bakterier så bakteriecellerna
tar upp budskapet
panic like the house is on fire
Eller låt oss använda andra molekyler, andra enzymer
och injicera i våra egna armar
tills våra levande celler säger
panik som huset stod i ljusan låga




Fri vers av A. Ostsee
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-06 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee