Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt en lokatt i slokhatt

Ett djur vaknar försiktigt och nyser. En puff av doft av sandelträ. Damen med mångfärgad hatt köper tvekande tolv spädbetor. Sista vagnens vimpel förirrar sig bland fiskmåsar och nattskärmar, snart vid horisonten. Allt liknar umbra och oäkta sepia, svepande gester bjuder ut och vinkar in. Vandrande vålnader stannar till en bit ifrån, plirar. Gnager lite på varandra. Ett djur somnar om, oroligt.




Övriga genrer av Laz
Läst 322 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2020-01-07 03:05



Bookmark and Share


    Laz
:-)
2020-01-21

  Vind
Ett sånt diktnamn måste ju bara ges en sådan dikt. :) Filmiskt!
2020-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Laz