Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva

Att leva
Att dö
Det är en grej jag har tänkt på ofta
Att leva är du
Att dö är nu




Fri vers av Oek
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-07 05:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oek

Senast publicerade
Sluta leta
Att älska
Att leva
* Se alla