Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

djupblå depression

Lyssna,

Vi måste våga kommunicera
För att störta barriären

Tvingas prata mera
För att ta oss ur misären

Och sluta att filtrera
På nåt sätt markera
Med orden placera
Oss själva
i
en position

där vi slipper att riskera
en djupblå
depression.




Fri vers (Spoken word/Slam) av litenblå
Läst 397 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-07 13:14



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Mycket viktigt budskap i fin dikt.
2020-01-07
  > Nästa text
< Föregående

litenblå