Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ulf Ekman, Livets Ords grundare och ansikte utåt, konverterade för ett tag sedan till katolicismen... här får ni reda på varför. [Semi-limerick, då jag ej avslutar första raden med geografisk plats.]


Uffe Ekman likes pussy - [Limerick]




Uti Uppsala predikas etik
från en man som är helig och rik.
Enligt skriften och tron
främjas reinkarnation,
så hans dröm är att bli katt och lik.




Bunden vers (Limerick) av Judas Ekholm VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-07 15:31



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Härlig limerick om en hycklare. Fyndig sista råd!
2020-01-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra satir om en hycklande troende!
2020-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP