Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Före

 


Före sjukdomen
drömde han om långresor


Gärna jorden runt


Idag känner han oro
för resan till hemstaden




Bunden vers (Tanka) av Fredrik P. VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-01-07 17:30



Bookmark and Share


  Almagrundet
Berörande och träffande om hälsan som man tar för given när man har den och hur allt ställs på huvudet när man inte har den.

"Som frisk har man tusen önskningar, som sjuk har man bara en."
2020-01-07

    Birgersdotter VIP
Berör
2020-01-07

  ULJO
Berörande att ta till sig. Dina ord.
2020-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP