Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Resan var målet

 

Det gamla loket står
väntar på renässans
mästare på alla spår
åter vill få acceptans

dock blivit otidsenligt
bästföredatum ur tin'
nu ej på räls förenligt
kol samt ved i maskin

tystat ses lokomotivet
ställts likt i respirator
ånga stillats ur drivet
i forn rutts triumfator







Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-08 08:13



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Cirkulär nostalgi hyllning till
ett stycke metall
Historia som
ännu lever
på sin
Ånga?
;)

2020-01-08

  Öknens Ros VIP
Härliga rim o snyggt uppradade verser. Ståtliga maskiner som byggdes förr.
2020-01-08

  överlevaren VIP
Det tuffar på...tiderna förändras....full fart framåt!
2020-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP