Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månens magi

Mörkret är inte längre
mörkt
när månen lyser så starkt.
Skickar varma strålar
över trädgårdens snö.
Trolskt skimmer skapar magi
kan inte sluta titta.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2020-01-07 18:52



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Återigen en vacker dikt!
2020-02-03

  Ninananonia VIP
Fin månmagi
2020-01-19

  ResenärGenomLivet VIP
Vacker bild...
2020-01-18

  Gunwale VIP
En enkel njutning, men djup. (Samma sak gäller texten!)
2020-01-13

  Anya VIP
Mycket fint. Faller särskilt för inledningen. Så vackert och talande.
2020-01-09

  Marita Ohlquist VIP
En fin text om månens magiska inverkan.
2020-01-08

  ULJO
Månen fascinerar och du väcker liv i tankarna.
2020-01-07

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker beskrivning.
2020-01-07

  Quasimodo
Månens ljus är magiskt och trolskt, fint beskrivet här!
2020-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP