Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu är det dags


Min historia

Jag delar inte din historia
Vi har inte samma Historia
Min sanning är inte samma som din
Men ändå är båda lika sanna

Vi har rätt till varsin sanning
Det känns befriande

Jag tror inte du delar min uppfattning
Jag kommer inte slåss för att du ska förstå
Bara slåss för att få ha min egen sanning
Även om det kommer bli ett tyst slagsmål
Som bara jag ser

Nu när jag vet behöver jag inte slåss alls
För jag vinner ändå
Utan en enda blodsdroppe




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-07 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP