Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven i december 2019; bearbetad januari 2020


Nattmacka

Kvällens hunger gör sig påmind
En retande låga
Den knuffar resolut planeringen åt sidan
Får mig att glömma
Går sin egen väg och lever för sig själv
Jag stillar den för sinnesfridens skull
Dränker den i smaksensationer
Får den att tystna
Först imorgon kommer klokskapen ikapp
Då vågen åter sagt sitt




Fri vers av Effell
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-07 23:58



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Därför har jag ingen våg ; )
2020-11-25

  Larz Gustafsson VIP
Nattmacka är ett underbart ord.

Trotsa Fettstapo!
2020-01-09

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Den här texten fångar något som nog många känner igen sig i. Även jag tyvärr...
2020-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Effell
Effell