Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borra med idisslarens borr.

Snabbrannsakan, låter som om någon ska borra med tandläkarborren, Somewhere near me!




Bunden vers av Mim
Läst 84 gånger
Publicerad 2020-01-08 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim