Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arkitekt-ritat liv!

Jag måste bli mer kreativ.
Vara mer kreativ.
Bli den jag är.

Jag är LANA och ändå inte.
Sminka mig.
Köpa.
Mig ett liv.
Men jag har ju redan ett?

Arkeologiskt hus, med torn och tinnar.
Arkeologiskt hus med kolonner.
Arkeologiskt hus, står för; att ett fint arkitektritat hus finns.

Men om det är arkitekt-rutat istället?




Bunden vers av Mim
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-08 02:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim