Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyga

 

Flygande tunnan
var dåtidens välkända
reaflygplan

På skånska Ljungbyhed
utbildades piloter

På fritiden drog
Sk12 dubbeldäckare
upp segelflyg

En gång flög jag själv
ett litet  segelflygplan
Lyckades landa




Bunden vers (Tanka) av Fredrik P. VIP
Läst 311 gånger
Publicerad 2020-01-08 08:56



Bookmark and Share


  ULJO
Det var då. Nu har det gått för långt.
2020-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP