Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gatans teater

Nattens regn
dröjer sig sömnigt
kvar på asfalten
Jag njuter av
skådespelet
från gatans lyktor
och passerande bilar
Scen efter scen
spelas upp
medan jag cyklar
mot arbetet
För ett ögonblick
förloras jag
i detta drömspel




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-08 20:24



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
När man cyklar har man mer tid att uppleva omgivningen än om man åker bil eller buss.
Bra skrivet om en tidig morgon.
2020-01-09

  Seasons VIP
Fint fångat!
2020-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP