Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Linje 20 till Majorstuen

Stånka med bussen
Göra miner
Egenheterna
Viker ihop läppar

Pekfinger och tumme dansar
Djävla rättstavning.

Skall jag plinga?
Stannar väl alltid
Det är en storstad

Månen, fyra sjättedels.
Klart fåglarna kvittrar
på vintern.
Varför inte?

Hörde i alla fall en häromnatten.




Fri vers av hansensson
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-08 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hansensson
hansensson