Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

99 drömmar

Ta 99 USB-minnen
med filmad urskog
lämna på tågstationen,
så nyfikna resenärer tar med sig de ut i landet
eller ut i världen
Använd biotekning och odla upp 99 olika självlysande organismer
att jaga vita kaniner är 20-århundradet
idag jagar vi självlysande kaniner
[och vem vill inte resa över öknen
på en kamel med en luminös ros som lampa]
Använd 99 knep för
att algoritmer ska hitta
din text en text med
99 referenser till 80-talspop
om kärnvapenkrig
Kasta dig in i 99 projekt
och lägg minst 99 timmar
på varje utkast bara
för att vända bläddra vidare under en
tidig morgonpromenad med
eftersmaken av kaffe i munnen
Fäst 99 fröbollar av
kompost, lera och skandinaviska tallfrön
på USB-minnerna
lita igen på nyfikna resenärer





Fri vers av A. Ostsee
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-09 13:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Matematisk poesi är bäst.
2020-01-09
  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee