Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Positivhalaren!

Han stod nedanför fönstren till tvåvåningshuset.
Han hade som sig bör en apa som höll i en liten hatt.
Den var till för småpengarna de givmilda kastade ner.

I de flesta fönstren var det vita stärkta trådgardiner,
samt lysande röda pelargoner.
Positivhalaren vevade på och småpengarna kastades ner.
Några snoriga ungar stod och hängde och glodde.

Så plockades pengarna upp och gubben med positivet gick iväg.
Han gick alltid till ölsjappet och tog en pilsner och en limpmacka.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-08 22:07



Bookmark and Share


  Björn Björkegren/Blue Bear
fin-fin nostagi!
2020-01-11

  Marita Ohlquist VIP
Förr i tiden så var det många som gjorde så för att få mat för dagen.
2020-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP