Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närmar livet och tangenterna sig.

Jag närmar mig ödmjukt tangenterna, det måste göras...
När jag skriver, och det blir någonting....
På samma sätt, som människor pratar lösaktigt om barn; Typ såhär; "Det bara blev "...
Så måste jag ha en andakt, för både livets skapande, och det kreativas skapande.




Bunden vers av Mim
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-09 04:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim