Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto © Sten Wiking


DE OSEDDA FÄRGERNA

En blind människa som aldrig sett
en soluppgång,
snön,havet,färgen,blomsterängen
och någon fågel,
har antagligen en väldigt
utvecklad fantasi,
och ett helt annat synsätt
än de seende,
i hur fåglar,färger,snön,blomster-
ängen och havet gestaltas,
för deras inre syn.

Kanhända de ser fler färger,
än de seende,
färger som för seende är osedda.

*





Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2020-01-09 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP