Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

norrsken

flickan förstod aldrig när

fadern med iver visade henne norrskenshimlen som 

lagt sig över ladugårdstaket

hennes himmel fanns närmre än så med

alla färger hon kunde önska 

undrade hon en enda gång om han såg hennes himmel

 

det minns jag inte

 




Fri vers av dorotea VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-09 09:25



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Intressant hur olika vi kan se på saker
Bra formulerat
2020-01-10

    Lena Söderkvist VIP
Vackert om relation. Visst har vi personliga himlar, allihop. I lyckliga fall blir de lika. Att inte veta kan skapa avstånd, saknad, som du låter läsaren ana här.
2020-01-09
  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP