Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlekens doft


Doften av lavendel och vanilj

Jag vill drunkna
i dina blåa brunnar
av kärlek.
Din blick så full
av ömhet
och åtrå.
Hela min varelse
längtar efter dig,
vill ha dig.

Nu.

Luften är tung
av lusta
och doften av
lavendel och vanilj.

Dina läppar
mjukt som honung
mot mina,
följer kroppens kurvor,
skickligt,
berusande,
förförande.

Dina läppar
når min värme,
eggande,
lekfullt,
retfullt.

Fullständigt förlorad
i dina armar
när din hårdhet
möter
min mjukhet,
inget annat
existerar,
bara du och jag.

Dina läppar
kräver mer och mer
och i tusen bitar
exploderar mitt jag.
Någonstans
i fjärran
uppfattar jag dig.

Dina läppar
mjuknar
mot mina
och ännu doftar
lavendel och vanilj.

 




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-01-09 12:47



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
här andas det amour
2020-11-18

    ej medlem längre
Mycket inlevelsefullt om..mötet! Det yttersta mötet mellan man och kvinna.
2020-01-09

  Marita Ohlquist VIP
Underbart vacker kärlekspoesi!
2020-01-09

  the apache kid VIP
Beautiful, like the scent of love.
2020-01-09

  AndLou VIP
Ofantligt sensuellt och mycket vackert!
2020-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP