Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygplan


ett flygplan störtar
hur mycket av mig själv
är inbillning




Bunden vers av Gunwale VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-09 14:05



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ett eller annat uppslag till manus, är ju ofta dramatiska inslag i vardagen. Det duger till såväl bok som teater eller film. En krasch med något slags fordon får ju ofta ha en litet udda effekt och det har ju krascher stundom. Läsare av eller skapare av manus skall ofta kunna variera sig, även om grundpunkter är 'dessamma'. Intrig, bakgrund, miljö och de vilka blir offer eller hjältar. Att beskriva något med få ord är förstås en konst i sig.
2020-01-11

  Annie b'larsson VIP
Det är allt hemskt som händer. Till slut undrar man om det är sant eller bara mardrömmar. Kanske är ens eget liv bara en dröm.
2020-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP