Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

Du kom från ingenstans
med ögon som havet

Mjuka händer
En vällust likt en örfil
långt ned i själen

Mina drömmar domnar bort
som smärtan i mina ådror
Och dina ord blir tillintetgjorda
från min ärrade hjärna

Du gav mig tystnaden
som skadade mig så
Jag ber dig
Tala till mig




Fri vers av Anneli A
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-09 19:34



Bookmark and Share


  Håkan Grapenfalk
så stark text att man hoppar till i stolen och slutversen så fin och märgfullt kraftfull, den här dikten stannar kvar i mig, applåder!!
2020-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Anneli A