Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I känslan som är cirkulär

Som ett himlavalv öppnar du allt som någonsin varit och kunnat bli.
Är det såhär det känns att vara fri?
Vem är du, vilka är ni?
Vem är vi?
Kan något förbli,
rinner allt förbi?

Likt tusen känslor utan namn, så öppnas portar i vår hamn.
Som fastfrusen i en famn.
Leker med kodnamn,
för att dölja allt som är.
Bortplockade bitar som hamnat här och där.
Sätt ihop istället för att plocka isär.
För allt som är logiskt när,
allt faller på plats och man hittar det där.
Rasera denna barriär.
Låt evigheten tala och vara, i känslan som är cirkulär.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-09 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords