Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träd - Haiku

 

Stilla till synes

dock paralyserade

hörde motorsåg

 




Bunden vers (Haiku) av Bodingen VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-10 21:46



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Motorsågsmassaker.
2020-01-11

    Sefarge VIP
Och kände?"Bad vibrations"
Som dem skrämde?
Huvaligen?
2020-01-11

  överlevaren VIP
Behöver en trädkramare....
2020-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP