Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORSAKERNAS DOMINOEFFEKT

Det finns alltid en annan orsak
till varför en orsak
förorsakat en orsaksgrund,
vars orsak aldrig utreds,
av någon orsak,
som orsakar att den egentliga
orsaken försvinner
i en orsakskedja av orsaker
som förorsakats av varandra.

Dessa orsaker orsakar
en massa orsaker,
som inte själva orsaken har
någon orsak till.

Orsak och verkan
är här utan orsak
och verkan,
till den verkliga orsaken.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2020-01-10 03:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP