Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bestående.

Bestående.
Två betydelser av samma ord.
Det mer permanenta...
Bestående, som finns kvar även efter någons bortgång.
Men även ...
Bestående.
Som betyder, ordet att inkludera.




Bunden vers av Mim
Läst 86 gånger
Publicerad 2020-01-10 03:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim