Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Permanent Picture.

1.Permanent.
The picture.

2.You`ll get the picture.
Historien bakom, framtill...




Bunden vers av Mim
Läst 80 gånger
Publicerad 2020-01-10 03:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim