Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skuggfigur

 

Besökare i huset
lämnat visitkort
skugga in fruset
avtryck då gjort

dess dagordning
ännu visst diffus
sedd i åskådning
livnär sig på ljus

i skuggsida aktiv
vi slagit oss förbi
så vårat kollektiv
intakt skall förbli





Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-12 08:44



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Utan ljus - ingen skugga...
2020-01-12

  Öknens Ros VIP
"livnär sig på ljus" Hmm...klurigt, ingen människa?
2020-01-12

  Bodingen VIP
Nej, här är det rena rama Fort Knox för fysiskt intrång, däremot av andligt svårt värja sig mot...
2020-01-12

  överlevaren VIP
Bra belyst om intrång....har ni haft inbrott?
2020-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP