Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt som inte är litteratur är det som inte omnämnts i skrift.


SPRÅKMINISTERIET FÖR LITTERÄR FORSKNING

Systematiska studier av litteraturens
natur,
som i teoretiska ordalag
är i avsaknad från
substantiellt värde,
hänger sig mest åt
kritiska och spekulativa värderingar
av heterarkisk natur,
där humaniorans discipliner
av solida kunskaper
är oavhängiga den disposition
hierarkiska förhållanden
i en bestämd genre förvaltar.

Vad som är litteratur
är närmast en
teoretisk omskrivning
i dess diskrepans.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2020-01-10 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP