Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ungdomens källa

Forskare gjorde ett kokt ägg okokt
det är inte för mycket begärt
Allt annat är världssmärta

Piller och kapslar
Ett embryo till Ungdomens källa
Oscar Wilde lärde oss skrönan
medeltida påve drack blod
För vad är väl en skröna om
evig ungdom utan vampyrer och Dorian Gray
Vi injicerar crispr-cas9 knock in,
innan resan norrut
som när kungligheter hade varsin tatuering
första stapplande stegen till bättre paketering
av kroppen själv




Fri vers av A. Ostsee
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-10 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee