Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rivning pågår

Jag fixar inte mer...
Hålla uppe fasaden....

Orkar inte:
Prestera.
Leverera.
kämpa med att:
Maskera.
Kontrollera.

Skulle behöva:
Formatera.
Omprogrammera.
Sinnet påväg att:
Krackelera.
Haverera.

Aktivt tänka:
Inhalera.
Exhalera.
I mina känslor:
Navigera.
Överleva.

Allt kommer:
Rasera.
Sedan ska jag:
Restaurera.
Ta makten:
Regera.




Fri vers (Spoken word/Slam) av PsyksjukPoesi
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-10 21:55



Bookmark and Share


    Askanden
rakt på sak.
2020-01-11
  > Nästa text
< Föregående

PsyksjukPoesi