Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart kärlek

En våg
av minnen

Våra höften i häftapparat
Det går
och vi älskar
som det mest hatade
kärleksparet på jorden

Tills himlen slocknar




Fri vers av Anneli A
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-15 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anneli A