Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sistnämnda/Förstnämnda.

Det sistnämnda som blir det förstnämnda...
Tolkning av bibeln...
Eller någon som varit mobbad.som kommer upp sig?

Jag önskar att alla som blivit mobbade , kommer upp sig.




Bunden vers av Mim
Läst 88 gånger
Publicerad 2020-01-11 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim