Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Himlen ler

 

Gryningens rodnad vittnar om
vad vi gjorde i mina drömmar inatt




Fri vers (Fri form) av Blåmes
Läst 275 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-01-11 08:35



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det är inte bara himlen som ler, det gör jag också när jag läser din fina text!

Väl valt foto.
2020-01-15

    ej medlem längre
Underfundigt och bildskönt :)
2020-01-11

    ej medlem längre
Snyggt, både bild och text..
2020-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Blåmes
Blåmes