Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TITTUT - tanka

Morgon blir till dag

ekorrar rasslar på vägg

tittar in i kök

uppfordrande blickar ges

nötter på fat uppätna




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-02-13 17:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härligt go tanka...:-)
2020-02-22

  Lars Hedlin
Så fint!
2020-02-16

  M.Eta
Söta små djur att ha i sin närhet!
2020-02-14

  Feliaxel VIP
Kul att se dom
2020-02-13

  Niliboy
Ja, så fint. Vi skall inte ha jakt på dessa fina å näpna små krabater, eller hur!
2020-02-13

  Öknens Ros VIP
Ekorrar är intelligenta små varelser.
2020-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP