Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Triggers

Med poesin kommer musiken. Och känslorna. Alla på en gång. Min första impuls är att förstärka dom. Burst out in tears. Rejoyce! Dansa på boulevarden. Det enda sätt jag kan är att ta droger. Inget kan klubba dig så som en injektion kokain. Men det är en återvändsgränd med en käftsmäll i änden. Det är förbannat.
"Var kommer barnen in?" Lagom dramatisk. Fondmusik. Eller Ugglas "Goldwing". Där jag sitter på väg till skogs. Mot naturen.




Prosa av hansensson
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-11 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hansensson
hansensson