Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leendes åt livet!

Jag tittar upp där jag går

Jag kan se stjärnorna vandra

Himlavalvet snurrar så vackert

 

En varm vind smeker min kind så ljuvt

Befinner mig i nuet

Leendes åt livet

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2020-01-06

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 220 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-11 14:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla...fint...
2020-01-18

  Alysse VIP
Lycka och livsglädje!
Underbar känsla
i dina ord
2020-01-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja Du kan med
*-na vackert sam-
språka, bara att
hoppas att Du med
fler får råka...
2020-01-12

  Marita Ohlquist VIP
Livsglädje!
2020-01-12

    Birgersdotter VIP
Livskraft
2020-01-11

  ULJO
Härligt "Leendes åt livet"
2020-01-11

  Maria Sundelin VIP
Så hoppfull
2020-01-11

    ej medlem längre
Vacker ögonblicksbild!
2020-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin