Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rim och reson 6 (På ljudspelare)



Prydnad

Först en hiskelig batalj
för kungen,
sedan en medalj
av kungen,
delad ut
utan prut
att bäras
av den som skulle äras.
Om jag vunnit min strid
får jag veta
om jag hunnit att leta
i evinnerlig tid.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-29 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP