Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Rim och reson 10 (På ljudspelare)



Prydnad

Höstregn i mönster,
droppar på mitt fönster,
tårar från det däröver,
och regnet söver
mig till nattens ro,
så kan jag tro
att sömnen kommer,
sömnen som är
vilans moder,
och skeppets roder
när det seglar
mellan livets deglar.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-03 08:52



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat om den livsviktiga sömnen!
2020-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP