Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Rim och reson 18 (På ljudspelare)



Prydnad

Jag går en gata
in mot livet.
Du stannar mig i klivet
och börjar prata,
du ler
och skrattar glatt,
jag fattar att
du ser
vad du vill se
och vill då be
mig följa i ditt spår
dit där lyckan når.
Och varför ska jag tveka,
mina dagar är så bleka,
och du strålar som en sol
i din blus och kjol.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-11 08:04



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vilket underbart möte, poetiskt beskrivet!
2020-09-11

    ej medlem längre
kjolar är så vackra.

fattar inte grejen med 10000 kr tajta trasiga jeans, som byts 2 gånger per månad. inte som om man får ha andra plagg än jeans som är trasiga, dom skulle man få för 1kr...
2020-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP